Extreem licht om te lezen en tegelijkertijd super sterke blogs

HomeZakelijkAfvalcontainer huren voor je bedrijfsafval

Afvalcontainer huren voor je bedrijfsafval

-

Als bedrijf produceer je nu eenmaal afval. Je kunt dit tot een minimum proberen te beperken en extra moeite doen om je bedrijfsafval te scheiden. Dat zijn goede stappen, maar uiteindelijk ontkom je er niet aan dat je bedrijfsafval produceert. Om dit af te voeren kan je een vuilcontainer huren. In dit artikel geven we je wat meer uitleg over de mogelijkheden.

Bouwcontainer huren voor bouw- en sloopafval of voor grofvuil

Zit je bedrijf middenin een verbouwing, dan heb je meestal te maken met een berg puinafval of bouwafval dat je kwijt moet. Containers zijn er al vanaf 3m3 tot 10m3. Schat in hoeveel puinafval je moet afvoeren en kies de bak met de afmetingen die daarbij past. Wees je ervan bewust dat je het afval niet hoger dan twintig centimeter boven de container uit mag laten steken. Zit de afvalbak vol? Dan pleeg je een belletje om de container op te laten halen of om te laten wisselen.

Vuilcontainers voor restafval, papier en karton of glas

Naast bouwwerkzaamheden produceren bedrijven veel afval tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Afhankelijk van de hoeveelheid kan je een abonnement op een vuilcontainer nemen. Verwacht je bijvoorbeeld veel afval te produceren, dan kan je een container tot wel 1100 liter huren. Daar passen ongeveer 19 vuilniszakken in. Je bepaalt zelf hoe vaak deze geleegd wordt. De prijs wordt bepaald aan de hand van de soort afvalstroom, de grootte van de container en hoe vaak deze geleegd moet komen worden.

Afval ophalen wordt ook voor je geregeld

Een afvalcontainer huren is één ding, maar je wilt vervolgens ook graag dat je deze niet zelf hoeft te legen. Het is verstandig hiervoor een abonnement af te sluiten, zodat dit door een externe partij geregeld wordt. Als je een afvalcontainer huurt kan je dit bijna altijd wel met dit bedrijf regelen.

Afval scheiden blijft belangrijk

Als je een vuilcontainer voor restafval huurt, blijft het belangrijk dat je nog steeds je afval scheidt. Het is niet de bedoeling dat je in deze ene container ook al je karton en je glaswerk deponeert. Het wordt namelijk erg moeilijk deze afvalstromen te recyclen als alles door elkaar heen zit. Uiteindelijk wil je met je bedrijf ook graag bijdragen aan gescheiden afvalstromen, aangezien dat minder impact heeft op het milieu. Ook interessant kan het zijn om te kijken naar op welke punten in je bedrijf je afvalstromen kunt verminderen. Printen jullie bijvoorbeeld nog steeds heel veel, omdat je veel documenten moet tekenen of lezen? Wellicht kom je met een goede PDF lezer op een tablet of laptop ook al een heel eind.

In dit artikel hebben we je een paar tips gegeven voor afvalstromen binnen je bedrijf. We hopen dat dit je geholpen heeft.

Sterk gerelateerde blogs

Wat is er nodig om een ​​rekening te openen bij rabobanks?

Het openen van een rekening bij Rabobank is een eenvoudig proces dat je kunt voltooien in slechts enkele stappen. Als technologie enthousiasteling zul je waarschijnlijk...

Welk pakketverzendingssysteem wordt het meest aanbevolen voor het versturen van kleine en grote zakelijke pakketten?

Welk pakketverzendingssysteem wordt het meest aanbevolen voor het versturen van kleine en grote zakelijke pakketten? Technology enthusiasts zullen blij zijn om te weten dat er...

Zakelijk krediet

Een zakelijk krediet kan een uitkomst bieden als je een bedrijf wilt starten, maar niet genoeg geld hebt om het op gang te krijgen. Technology...

Huur een schoonmaakbedrijf voor je kantoor

Als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf om uw kantoor er op zijn best uit te laten zien, hoeft u niet verder te...

Sterke blogs