Extreem licht om te lezen en tegelijkertijd super sterke blogs

HomeZakelijkAfvalcontainer huren voor je bedrijfsafval

Afvalcontainer huren voor je bedrijfsafval

-

Als bedrijf produceer je nu eenmaal afval. Je kunt dit tot een minimum proberen te beperken en extra moeite doen om je bedrijfsafval te scheiden. Dat zijn goede stappen, maar uiteindelijk ontkom je er niet aan dat je bedrijfsafval produceert. Om dit af te voeren kan je een vuilcontainer huren. In dit artikel geven we je wat meer uitleg over de mogelijkheden.

Bouwcontainer huren voor bouw- en sloopafval of voor grofvuil

Zit je bedrijf middenin een verbouwing, dan heb je meestal te maken met een berg puinafval of bouwafval dat je kwijt moet. Containers zijn er al vanaf 3m3 tot 10m3. Schat in hoeveel puinafval je moet afvoeren en kies de bak met de afmetingen die daarbij past. Wees je ervan bewust dat je het afval niet hoger dan twintig centimeter boven de container uit mag laten steken. Zit de afvalbak vol? Dan pleeg je een belletje om de container op te laten halen of om te laten wisselen.

Vuilcontainers voor restafval, papier en karton of glas

Naast bouwwerkzaamheden produceren bedrijven veel afval tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Afhankelijk van de hoeveelheid kan je een abonnement op een vuilcontainer nemen. Verwacht je bijvoorbeeld veel afval te produceren, dan kan je een container tot wel 1100 liter huren. Daar passen ongeveer 19 vuilniszakken in. Je bepaalt zelf hoe vaak deze geleegd wordt. De prijs wordt bepaald aan de hand van de soort afvalstroom, de grootte van de container en hoe vaak deze geleegd moet komen worden.

Afval ophalen wordt ook voor je geregeld

Een afvalcontainer huren is één ding, maar je wilt vervolgens ook graag dat je deze niet zelf hoeft te legen. Het is verstandig hiervoor een abonnement af te sluiten, zodat dit door een externe partij geregeld wordt. Als je een afvalcontainer huurt kan je dit bijna altijd wel met dit bedrijf regelen.

Afval scheiden blijft belangrijk

Als je een vuilcontainer voor restafval huurt, blijft het belangrijk dat je nog steeds je afval scheidt. Het is niet de bedoeling dat je in deze ene container ook al je karton en je glaswerk deponeert. Het wordt namelijk erg moeilijk deze afvalstromen te recyclen als alles door elkaar heen zit. Uiteindelijk wil je met je bedrijf ook graag bijdragen aan gescheiden afvalstromen, aangezien dat minder impact heeft op het milieu. Ook interessant kan het zijn om te kijken naar op welke punten in je bedrijf je afvalstromen kunt verminderen. Printen jullie bijvoorbeeld nog steeds heel veel, omdat je veel documenten moet tekenen of lezen? Wellicht kom je met een goede PDF lezer op een tablet of laptop ook al een heel eind.

In dit artikel hebben we je een paar tips gegeven voor afvalstromen binnen je bedrijf. We hopen dat dit je geholpen heeft.

Sterk gerelateerde blogs

Kies een passende vacature voor jouw nieuwe stage of baan

Het is voor ieder persoon belangrijk dat er gewerkt kan worden. Dankzij het werk is het namelijk mogelijk om op een prettige manier geld te...

Vind een stage of een baan dankzij Westland

Het is natuurlijk belangrijk om te kunnen werken. Op deze manier is het namelijk mogelijk om geld te verdienen. Dankzij geld is het dan weer...

Wat is een DDoS aanval en waarom word ik aangevallen?

Als je een eigen website hebt die veel bezoekers trekt, dan is de kans groot dat je wel eens slachtoffer bent geworden van een DDoS...

De grote schoonmaak

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf Haarlem, of ergens anders? Voelt je huis alsof je het nooit schoon krijgt en wil je daarom je hele inrichting...

Sterke blogs