Epoxy giethars kopen

Epoxy giethars kopen

Wat is Epoxy Giethars.

Epoxy giethars is een twee-componenten hars bestaande uit twee delen; een hars en een verharder Door deze te mengen met elkaar in de juiste verhouding leidt dit tot sterk uitgehard product. Epoxy is een kunsthars waar verharder aan toegevoegd wordt waardoor de hars uithardt. Epoxy giethars wordt veelal toegepast voor het creëren van een duurzame afwerking van producten. Maar epoxy giethars leent zich ook uitstekend voor het maken van kunst. De epoxy giethars van CarbonOnline is een transparante, glasheldere giethars. De epoxy giethars kan prima gecombineerd worden met een vulmiddel uit het assortiment van CarbonOnline. Alle vulmiddelen van CarbonOnline zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met epoxy giethars. Daarnaast is de giethars op kleur te brengen met één van de epoxy pigmenten van CarbonOnline. De mogelijkheden van epoxy giethars ,eventueel in combinatie met een vulmiddel of pigment, zijn eindeloos. Wilt u Epoxy giethars kopen? Bekijk ons assortiment op de pagina gietharsen.

Waarom epoxy giethars kopen en wordt het aanbevolen?

Je kunt epoxy giethars kopen en het wordt vooral aanbevolen omdat het een prachtige afwerking vormt voor allerlei materialen. Epoxy giethars is bijna op alle materialen aan te brengen. De hars hecht nagenoeg overal aan. Dat is één van de redenen waarom het zeer veelvuldig gebruikt wordt in de scheepsbouw, voor meubels en kunstobjecten. Door het gebruik van epoxy giethars laat je o.a. houten panelen of houten tafelbladen prachtig uitkomen. De hars beschermd het hout tegen veroudering, beschadiging en UV straling. De epoxy giethars van GlassCast verkleurt niet, is zeer krasbestendig en blijft heel lang mooi.

GlassCast 3 Heldere epoxy coating
GlassCast glasheldere epoxy giethars

Voordelen en nadelen van epoxy giethars.

Epoxy Giethars Kopen
River table gemaakt met GlassCast epoxy giethars

De voordelen van Epoxy giethars zijn legio: zo vormt de hars een prachtige, glasheldere afwerking, die het product een prachtige uitstraling geven. Epoxy giethars zorgt voor een hoge mate van conservering. Dit maakt producten met epoxy giethars erg duurzaam. De hars beschermt hout tegen UV straling en de hars is kleur bestendig. Epoxy giethars is makkelijk te verwerken. Het hardt langzaam uit en is lang houdbaar.

De verwerking van epoxy giethars is een precisiewerkje: je moet zorgen dat de mengverhouding tussen de hars en de verharder perfect is voor een optimaal resultaat. Een goede digitale weegschaal is essentieel. De materialen waar je mee werkt en de ondergrond (met name na het schuren) moeten goed schoon en stofvrij zijn, anders kan het ten koste gaan van de transparantie en de hechting. De hars is te mengen met speciale epoxy pigmenten en vulmiddelen om de structuur te veranderen.

Waarom epoxy giethars kopen / bestellen bij CarbonOnline.nl.

Wil je ook epoxy giethars kopen? Als je epoxy giethars bestelt bij CarbonOnline.nl weet je zeker dat je goed geholpen wordt, en de beste prijs betaalt. Wij hebben een zeer ruime keuze uit de diverse soorten en wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Dus niet goed, geld terug! Heb je nog vragen over het gebruik, dan kun je altijd bij ons terecht voor advies. We helpen je graag verder!

Epoxy giethars bestellen
Glasheldere epoxy giethars afwerking

Heb je al epoxy giethars besteld?

Bezoek de pagina’s hieronder om meer epoxy giethars gerelateerde producten te vinden.

Classcast 3, heldere epoxy coating hars

Classcast 10 heldere epoxy giethars

Classcast 50 heldere epoxy giethars

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.