Extreem licht om te lezen en tegelijkertijd super sterke blogs

HomeAlgemeenEven over Moneybird

Even over Moneybird

-

Je hebt vast weleens gehoord van software die je kan helpen je financiële zaken op orde te stellen. Het is heel handig om zulke techniek aan te schaffen omdat het belangrijk is om goed overzicht te houden wanneer het om geld gaat. Moneybird kan je hierbij helpen. In deze blog vertel ik je hier meer over. Lees je mee?

Je geldzaken op orde

Allereerst, waarom is het belangrijk om je geldzaken op orde te hebben? Nou, we leven in een bijzondere tijd waar dingen in een rap tempo duurder worden. Of je nu een bedrijf hebt, of je persoonlijke inkomsten en uitgaven wilt bijhouden, het is slim om hier een overzicht van te hebben zodat je niet voor onverwachte financiële verassingen komt te staan. Op die manier weet je ook beter wat er inkomt en wat er weer uitgaat.

Over Moneybird

En dan Moneybird, dit bedrijf staat ervoor dat je jouw identiteit en levensstijl kunt waarborgen waar je ook bent, of dit nu thuis is of op je werk. Je hoeft je niet anders of beter voor te doen. En deze denkwijze komt als het ware terug in hun product. Zo is deze heel simpel en ook de informatie is duidelijk en transparant. Dat maakt het al een fijn bedrijf om mee samen te werken. Zo wil Moneybird ervoor zorgen dat het doen van de administratie niet langer een vervelende kus is maar iets waar je met gemak en misschien zelfs plezier aan werkt. Online boekhouden is dus een goede toevoeging aan het administratie werk.

Hoe werkt het?

Het is niet zo makkelijk in deze blog om uit te leggen hoe het precies in zijn werk gaat. Dat klinkt een beetje tegenstrijdig als ik net zeg dat alles zo duidelijk en transparant is, maar dat komt omdat je bij Moneybird een offerte aanvraagt. Iedere werkwijze is dus redelijk persoonlijk. Vraag een offerte aan om zelf meer te weten te komen.

Particulier en zakelijk

Zoals ik al zei, is het voor zowel particulieren als bedrijven belangrijk om de administratie goed bij te houden. Daarom voorziet Moneybird ook in diensten voor beide groepen.

Wat kost dat?

Als laatste zal ik de prijs even kort aanstippen. Omdat het bedrijf dus op basis van persoonlijke offertes werkt, kan de prijs verschillen. Maar in principe biedt Moneybird plannen aan die starten vanaf een bedrag van 14 euro in de maand tot een bedrag van 35 euro, dat zijn nog eens bedragen die je kan overzien, zowel als particulier als bedrijf.

Sterk gerelateerde blogs

Schitter deze kerst door middels een kunstkerstboom met verlichting!

Wat is er nou gezelliger dan een knusse kerstboom in huis en wat is er mooier dan een kant en klare kerstboom met verlichting? Waar...

Wat voor soorten verpakkingstape zijn er allemaal?

Wanneer jij iets wilt verpakken is het soms handig om dit met tape dicht te maken. Op deze manier kun jij ervoor zorgen dat het...

Ga online op zoek naar een passende vacature

Het is voor iedereen belangrijk om aan het werk te kunnen gaan. Werken zorgt er namelijk voor dat mensen een doel krijgen in het leven....

Padellen is zó leuk!

Padellen is het nieuwe tennis. Of het nieuwe golf. Het nieuwe zwemmen? De nieuwe hippe sport, in elk geval. Je merkt het overal; mijn gehele...

Sterke blogs