Extreem licht om te lezen en tegelijkertijd super sterke blogs

HomeAlgemeenEven over Moneybird

Even over Moneybird

-

Je hebt vast weleens gehoord van software die je kan helpen je financiële zaken op orde te stellen. Het is heel handig om zulke techniek aan te schaffen omdat het belangrijk is om goed overzicht te houden wanneer het om geld gaat. Moneybird kan je hierbij helpen. In deze blog vertel ik je hier meer over. Lees je mee?

Je geldzaken op orde

Allereerst, waarom is het belangrijk om je geldzaken op orde te hebben? Nou, we leven in een bijzondere tijd waar dingen in een rap tempo duurder worden. Of je nu een bedrijf hebt, of je persoonlijke inkomsten en uitgaven wilt bijhouden, het is slim om hier een overzicht van te hebben zodat je niet voor onverwachte financiële verassingen komt te staan. Op die manier weet je ook beter wat er inkomt en wat er weer uitgaat.

Over Moneybird

En dan Moneybird, dit bedrijf staat ervoor dat je jouw identiteit en levensstijl kunt waarborgen waar je ook bent, of dit nu thuis is of op je werk. Je hoeft je niet anders of beter voor te doen. En deze denkwijze komt als het ware terug in hun product. Zo is deze heel simpel en ook de informatie is duidelijk en transparant. Dat maakt het al een fijn bedrijf om mee samen te werken. Zo wil Moneybird ervoor zorgen dat het doen van de administratie niet langer een vervelende kus is maar iets waar je met gemak en misschien zelfs plezier aan werkt. Online boekhouden is dus een goede toevoeging aan het administratie werk.

Hoe werkt het?

Het is niet zo makkelijk in deze blog om uit te leggen hoe het precies in zijn werk gaat. Dat klinkt een beetje tegenstrijdig als ik net zeg dat alles zo duidelijk en transparant is, maar dat komt omdat je bij Moneybird een offerte aanvraagt. Iedere werkwijze is dus redelijk persoonlijk. Vraag een offerte aan om zelf meer te weten te komen.

Particulier en zakelijk

Zoals ik al zei, is het voor zowel particulieren als bedrijven belangrijk om de administratie goed bij te houden. Daarom voorziet Moneybird ook in diensten voor beide groepen.

Wat kost dat?

Als laatste zal ik de prijs even kort aanstippen. Omdat het bedrijf dus op basis van persoonlijke offertes werkt, kan de prijs verschillen. Maar in principe biedt Moneybird plannen aan die starten vanaf een bedrag van 14 euro in de maand tot een bedrag van 35 euro, dat zijn nog eens bedragen die je kan overzien, zowel als particulier als bedrijf.

Vorig artikelKeynote financieel partners
Volgend artikelNieuws journaal

Sterk gerelateerde blogs

Beste elektrische deken vergelijken: kies de beste

Beste elektrische deken vergelijken: Kies de beste Met de komst van elektrische dekens zijn er talloze opties om uit te kiezen. Maar wat is de beste...

Hoe kun je een tablet goed beschermen tegen schade?

Als je binnenkort een tablet wilt gaan aanschaffen, dan wil je natuurlijk altijd zien te voorkomen dat je tablet stuk gaat door een val of...

iPads, hun toepassingen en mogelijkheden

iPads zijn tablet-apparaten die zijn ontworpen en ontwikkeld door Apple Inc. Ze werden voor het eerst geïntroduceerd in 2010 en zijn sindsdien een van de...

Maak gebruik van de beste kruidenmixen tijdens het koken

Koken is uiteraard ontzettend leuk om te doen. Ontzettend veel personen koken dan ook op een dagelijkse basis thuis hun eigen maaltijden. Hierbij kan je...

Sterke blogs