Extreem licht om te lezen en tegelijkertijd super sterke blogs

HomeAlgemeenVrije tijdHeb jij alle benodigdheden voor een uitstapje?

Heb jij alle benodigdheden voor een uitstapje?

-

Of je nu op weg bent naar werk, school, of een dagje uit met vrienden, er zijn bepaalde dingen die je altijd bij je moet hebben wanneer je het huis verlaat. In deze blog vertel ik je wat je absoluut niet mag vergeten als je de deur uitgaat. Wellicht staat er iets bij waarvan je denkt: dat is handig, daar had ik nog niet aan gedacht! Lees je mee?

Waar bewaren we pasjes?

Neem uiteraard je portemonnee mee. Zo kan je dingen betalen als je onderweg bent. Zorg dat je altijd je portemonnee bij je hebt en bewaar hem op een veilige afgesloten plek in je tas zodat hij niet gestolen kan worden. Ook is het een idee om een grote portemonnee te gebruiken omdat je deze minder makkelijk kwijtraakt.

Zorg dat je ze niet vergeet!

Zorg dat je je sleutels bij je hebt voordat je het huis verlaat. Uiteraard moet je de deur op slot doen, en zo kan je hem niet in huis laten liggen. Het is erg vervelend als je later ontdekt dat je je sleutels niet bij je hebt en je hierdoor niet naar binnen kunt. Je kunt ook een reservesleutel bij een vertrouwde vriend of familielid achterlaten voor het geval dat je jouw sleutels verliest. Bewaar ze op een vaste plek in huis maar ook in je tas, bijvoorbeeld in een apart vakje.

Zonder telefoon gaan we niet op pad

In deze moderne tijden is het bijna ondenkbaar om het huis te verlaten zonder je mobiele telefoon. Het is immers niet alleen belangrijk voor communicatie, maar ook voor het opzoeken van informatie, het bijhouden van afspraken en het nemen van foto's. Zorg dat je telefoon opgeladen is en vergeet hem niet mee te nemen. Bescherm je telefoon met een telefoonhoesje zodat deze onderweg niet kan beschadigen.

Drinken voor onderweg

Het is belangrijk om gehydrateerd te blijven, vooral als je de hele dag onderweg bent. Zorg er daarom voor dat je een herbruikbare waterfles bij je hebt die je regelmatig kunt bijvullen. Zo kan je altijd een slokje nemen en dat is goed voor je mentale en fysieke gezondheid. 

Tegen de regen

Je weet maar nooit wanneer het onweer komt en dat betekent dat je beter daarop voorbereid kan zijn. Zorg daarom dat je een opgevouwen regenjas of kleine paraplu meeneemt in je tas. Er is niks zo vervelend als helemaal doorweekt je dag door moeten maken. Met een klein parapluutje voorkom je dat.

Vermaak voor onderweg

Heb je ook nagedacht over vermaak voor onderweg, bijvoorbeeld in de trein? Dan kan het handig en leuk zijn om je bijvoorbeeld een ipad mee te nemen. Let ook hier goed op de veiligheid van je apparaat en bescherm deze met eeh hoesje of backcover. Een ipad hoesje is tegenwoordig in veel verschillende kleuren en varianten verkrijgbaar. 

Sterk gerelateerde blogs

De leukste kinderkoffers voor een zorgeloze vakantie met het gezin

Ben je op zoek naar de perfecte kinderkoffer voor de volgende vakantie met het gezin? Geen zorgen! In dit artikel bespreken we de leukste kinderkoffers...

Vaccineren voordat je op reis gaat: dit moet je weten!

Reizen kan een geweldige ervaring zijn, maar het is belangrijk om jezelf te beschermen tegen ziektes die in bepaalde gebieden voorkomen. Vaccinaties kunnen je helpen...

¡Vamos a España! Vijf Spaanse steden die je écht moet hebben gezien

Het meest populaire vakantieland in Europa is onomstotelijk Frankrijk. Niet alleen Nederlanders gaan massaal op vakantie naar Franse steden, stranden en natuur. Op de tweede...

Wat is er te doen vanuit verschillende culturele invalshoeken in nederland?

Kunst, cultuur, architectuur en geschiedenis: Nederland is een land met een gevarieerde culturele achtergrond. Of je nu een liefhebber bent van technologie, kunst of architectuur,...

Sterke blogs