Extreem licht om te lezen en tegelijkertijd super sterke blogs

HomeAlgemeenFashionIs een portemonnee nog wel nodig?

Is een portemonnee nog wel nodig?

-

Tijdens de coronaperiode zijn ideeën rondom betalen wat veranderd. Waar voorheen een groot deel van de bevolking nog contant geld op zak had, zullen nu de meeste mensen met bankpas of creditcard betalen. Dit omdat het voor een lange tijd niet mogelijk was om contant te betalen in winkels, om het contact zo min mogelijk te houden. Maar met de veranderingen van tegenwoordig, kan iemand zich toch afvragen of het hebben van een portemonnee nog wel nodig is.

Portemonnee

Naast de telefoon, is een portemonnee waarschijnlijk het belangrijkste ding om mee te nemen, waar ook naartoe. Hierin zitten alle belangrijke pasjes, zoals de ID en een rijbewijs. Hierin past daarnaast contant geld. Alles zit bij elkaar in de portemonnee, dus niets kan kwijtraken in een broek of tas.

Portemonnees verschillen toch wel in een vrouwen en heren portemonnee. Dit kan zowel in kleur, eigenschappen, prijs of in merk te zijn. Voor portemonnees is zwart de meest verkochte kleur, al zijn er genoeg andere kleuren op de markt. Portemonnees bedoeld voor vrouwen komen in alle kleuren van de regenboog, maar mannen portemonnees zijn er vooral in bruin, donkerrood en donkerblauw. Prijzen kunnen erg verschillen. Leren portemonnees zijn bijvoorbeeld een stuk duurder, al gaan deze wel lang mee. Een leren portemonnee geeft naast een lange levensduur een bepaald karakter mee. Portemonnees kunnen ook verschillen in eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan ruimte voor muntgeld, papiergeld of hoeveel pasjes iemand nodig heeft. Daarnaast is natuurlijk de grootte ervan belangrijk. Wil je het in de broek dragen? Dan is het handig als die wat kleiner is dan portemonnees die in tassen gaan. Voor iedereen die geen kleingeld meer gebruikt, zijn pasjeshouders te gebruiken.

Pasjeshouder

Pasjeshouders zijn de afgelopen jaren, vooral de laatste twee jaren, steeds bekender geworden. Het is een handige manier om alle pasjes die nodig zijn bij te hebben, zowel betaalpassen als identiteitspassen.

Een pasjeshouder is gemakkelijk in gebruik, omdat alle pasjes op een nette manier geordend zijn. De houder is ongeveer net zo groot als de pasjes zelf, waardoor deze vrijwel overal in past. Er kunnen tot wel negen pasjes opgeborgen worden. De pasjes zullen niet krassen of krom buigen en kunnen niet uit de houder vallen. Een pasjeshouder kan gemaakt worden van metaal, van leer of van aluminium. Bij de leren pasjeshouder, zit er een leren omslag om een aluminium creditcardhouder. Bij sommige modellen is het ruimte voor contant geld. Dit is een mooi voorbeeld voor een pasjeshouder heren.

Of het hebben van contant geld nog gewenst is, dat kan verschillen. Het is in sommige gevallen fijn om te hebben en er zitten zeker voordelen aan, maar nodig is het niet. Een pasjeshouder is dan ook een goed alternatief op de vaak wat grotere portemonnees.

Sterk gerelateerde blogs

Hoe kies je een broek die bij je outfit past?

Hoe kies je nu een broek die goed bij een specifieke outfit past? Dat is voor veel mensen een lastige vraag. Behoorlijk veel mensen denken...

Hoe kun je een tablet goed beschermen tegen schade?

Als je binnenkort een tablet wilt gaan aanschaffen, dan wil je natuurlijk altijd zien te voorkomen dat je tablet stuk gaat door een val of...

Hoe zou u de verzendkosten ervaren bij het bestellen van producten vanuit de online shops?

Verzendkosten bij online shops - een overzicht voor technologie-enthousiastelingen Als je technologie-enthousiasteling bent, wil je waarschijnlijk de nieuwste producten kopen die op de markt verkrijgbaar zijn....

Waar kopen jullie het meest vaak dameskleding in?

De technologie van vandaag biedt ons vele verschillende opties om kleding te kopen. Of je nu op zoek bent naar zakelijke kleding, casual kleding...

Sterke blogs