Over CarbonOnline

Wij leveren alle producten voor uw totale composietproces

CarbonOnline is een online aanbieder van composiet materialen, hulpmiddelen en gereedschappen. We zijn een shop en kenniscentrum voor particulieren, bedrijven en leerinstellingen. Onze producten zijn van professionele kwaliteit, en zijn beschikbaar in zowel groot verpakking als kleinere particuliere verpakkingen.

Onze producten zijn voorzien van datasheets, veiligheidsbladen en procesinformatie. We hebben veel handleidingen in de vorm van leergidsen, projectfilms en beschrijvingen om uw project te ondersteunen. We bieden cursussen aan voor particuliere en startende bedrijven en leveren lespakketten aan verschillende leerinstellingen.

We hebben meer dan 15 jaar ervaring met het repareren en produceren van composieten in verschillende processen. Alle materialen en gereedschappen die wij aanbieden zijn door ons uitvoerig getest en/of worden door ons toegepast in de dagelijkse praktijk.

 

Partner van Easy Composites voor Nederland en Belgie


CarbonOnline is exclusief partner van Easy Composites voor Nederland en België. Samen met Easy Composites streven we naar de beste service en advies en de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.